Freediver Karol Meyer bereikt 93 meter


karol-meyer-300x225

Freediving, een diepe duik op eigen lucht

Freediver Karol Meyer heeft, op Bonaire, bij haar tweede poging deze week om een diepterecord te breken de 93 meter gehaald. Morgen en vrijdag doet de Braziliaanse nog een poging om zo diep mogelijk in zee af te dalen zonder zuurstoftanks. Meyer streeft ernaar een diepte van honderd meter te halen maar gaf gistermiddag tijdens de ‘debriefing’ bij Buddy Dive aan ook blij te zijn met een paar meter minder. Als het haar lukt om tot 96 meter diepte te komen staat ze tweede plaats op de wereldranglijst. Het huidige wereldrecord is nog iets verder verwijderd, dat ligt op 120 meter.

Geplaatst in Freediving
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: