Opleiding Nitrox basis


Aankomende zondag gaan we de opleiding nitrox Basis houden. Dit doen we niet in Friesland, maar we duiken op de Vinkeveense plassen.

Tijdens het ochtenddeel bespreken we de theorie omtrent het nitrox duiken. De vulmethode, berekenen MOD, gevaren maar ook hoe die te ondervangen. Daarna gaan we samen naar het vulstation om de fles met Nitrox te laten vullen. EAN 32 of 36, afhankelijk van wat je wilt.

duiken op de zandeilanden van Vinkeveen

duiken op de zandeilanden van Vinkeveen

Vanaf 13:00 uur kunnen we aan boord. We gaan dus een bootduik maken. We varen naar eiland 8, 8a of 9, afhankelijk van de wind. Aldaar kunnen we waarschijnlijk op een paar wrakjesduiken. De maximale duikduur is één uur. Om vervolgens aan de wal samen de dag nog even te evalueren.

Geplaatst in Nitrox
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: