Duikverbod Oosterschelde verlengd


De versterking van de vooroevers loopt vertraging op. Reden voor Rijkswaterstaat om het duikverbod te verlengen op de drie duikplaatsen waar de werkzaamheden plaatsvinden. De werkzaamheden aan de vooroevers van de Oosterschelde vergen meer tijd dan Rijkswaterstaat had gedacht. Reden om het duikverbod dat op de locaties Zeelandbrug, Cauwersinlaag en Zuidhoek-De Val te verlengen. Op deze drie locaties mag tot en met 30 april 2010 niet gedoken worden.  Zijn de werkzaamheden toch eerder voltooid, dan zal Rijkswaterstaat het duikverbod eerder intrekken.

Geplaatst in Duikstek
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: