Wythemerplas heeft 2 nieuwe duikopjecten


Duikers hebben zaterdagochtend in de Wythemerplas in Zwolle een terreinwagen en een klein kajuitjacht laten zinken. De twee voertuigen zijn op de bodem van de recreatieplas gelegd zodat duikers er naar kunnen duiken. Eerder is er al een kleine personenauto op de bodem gelegd. De objecten trekken veel vissen aan waardoor duikers makkelijker mooie onderwater taferelen tegen kunnen komen. De voertuigen liggen op ongeveer zeven meter diepte. Volgens de Zwolse duikvereniging Octopus zullen er in de toekomst niet meer voertuigen worden afgezonken.

Geplaatst in Duikstek
One comment on “Wythemerplas heeft 2 nieuwe duikopjecten
  1. Annelie schreef:

    Gaaf, wanneer gaan we daar duiken?

Reacties zijn gesloten.

Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: