NIEUWE HOT DUIKSTEK:


Misschien heb je het al gelezen in de National Geographic of de spectaculaire filmpjes gezien op YouTube of National Geographic. De nieuwste hotspot voor het zien van manta’s en walvishaaien heet Hanifaru Bay in de Malediven.

Tijdens de westmoesson hoopt het plankton op in de trechtervormige baai van Hanifaru Bay. Als het plankton aan de oppervlakte zou blijven drijven, zou het gemakkelijk over het rif de open zee weer instromen. Maar het plankton duikt weg van het daglicht waardoor het in de baai gevangen zit en zich ophoopt tot een waar planktonbuffet dat honderden manta’s en tientallen walvishaaien aantrekt.

Als eerste organisatie in Nederland biedt Dive & Travel een duikcruise naar Hanifaru Bay aan. De duikcruise staat onder begeleiding van Bas van de Mee die al jaren duikcruises in de Malediven organiseert met als doel het zien van manta’s en walvishaaien. Cruisedata en een zeer indrukwekkend filmpje van Hanifaru Bay zijn te zien op de website van Dive & Travel.

Geplaatst in Duikstek
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: