BREKEN RECORD ONDERWATERSTRIJKEN?


Duikvereniging de Waterman uit Oss wil op 28 maart 2011 het wereldrecord onderwater strijken verbeteren. Het record staat op dit moment op 86 duikers van een Engelse club. De recordpoging wordt gedaan in het kader van het 40 jarig jubileum van de duikvereniging.

De Waterman zet in op 140 duikers in het Golfbad in Oss. Volgens voorzitter en initiator Mari van de Lee moet het aantal geen probleem zijn. “Na een paar simpele oproepen staat de teller van het aantal duikplanken reeds ruim over de 50 en er zijn al meer dan 70 strijkijzers in bezit van de onderwatersportvereniging. Met nog bijna een jaar te gaan zal het aantal van 140 of meer geen probleem zijn.”

Geplaatst in Overigen duiken
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: