Duikers redden bij toeval inzittenden


Twee sportduikers hebben woensdagavond de inzittenden van een te water geraakt auto die te water gered. Door nog onbekende oorzaak was de auto ondersteboven in een sloot langs de Nauertogt terechtgekomen, meldt Webregio. De twee duikers kwamen toevallig langs op de terugweg van een duik, toen ze de achterlichten zagen. Ze bedachten zich geen moment en trokken hun duikpakken weer aan om de inzittenden uit het water te halen. De automobiliste en een passagier konden door de twee op het droge worden gehaald. Zij werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto van de vrouw raakte total loss.

Geplaatst in Overigen duiken
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: