Aquashot regio Noord


Aquashot start met regioafdelingen

Veel onderwaterfotografen zijn op zoek naar kennis om hun onderwaterfoto’s te verbeteren. Vaak hebben zij echter geen idee waar ze die kennis vandaan moeten halen. Dat is jammer, want er zijn genoeg onderwaterfotografen die specifieke kennis bezitten en dat graag met anderen willen uitwisselen! Daarnaast blijkt er behoefte te zijn aan het delen van foto’s, omdat mensen benieuwd zijn wat andere onderwaterfotografen ervan vinden.

Regioafdelingen

De landelijke bijeenkomsten van Aquashot in Nieuwegein voorzien voor een groot gedeelte in de zojuist genoemde behoeften, maar voor een aantal mensen is Nieuwegein toch nét iets te ver weg. Daarom heeft Aquashot het initiatief genomen om te kijken of er regioafdelingen kunnen worden opgericht. Deze afdelingen bieden de mogelijkheid om dichter bij huis met een grotere regelmaat bij elkaar komen.

WOFFV als voorbeeld

Hoe belangrijk het is om regelmatig bij elkaar te komen blijkt uit het succes van de door Gery Beekmans opgerichte Belgische Wase Onderwater Foto en Film Vrienden (WOFFV). De oprichting van deze club heeft het niveau van de Belgische onderwaterfotografen duidelijk goed gedaan en heeft ook geleid tot succes bij diverse onderwaterfotografie-wedstrijden. Het is daarom overduidelijk dat bijeenkomsten waar kennis wordt gedeeld en waar onderwaterfotografen elkaar motiveren en stimuleren heel belangrijk is voor de ontwikkeling van onderwaterfotografie!

Inmiddels is voor de volgende gebieden het initiatief  genomen tot de oprichten van een regioafdeling:

Noord Nederland: Anke Westerlaken

Midden Nederland: Reindert Nijland en Dirk Jan Saaltink

Gelderland/Overijssel: Stella Huiskamp

Limburg: Erik de Boer

Zuid Holland: Inge van Engelen

Zeeland: Rob Maller en Eric van Andel

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent om je aan te sluiten, neem dan gerust contact op! Komt jouw regio niet in bovenstaand lijstje voor en vind je het leuk om deze zelf op te richten, neem dan contact op met Aquashot via Ron Offermans: ron.offermans@wxs.nl.

We gaan van start met het opzetten van Aquashot Regio Noord… Heb jij interesse in onderwater fotografie? Wil je kennis uitdelen? Of gewoon op de hoogte blijven en contact onderhouden met andere onderwater fotografen?

Stuur ons dan een vrijblijvend een bericht via de mail naar ankewesterlaken@gmail.com en we houden je op de hoogte…

Geplaatst in Aquashot Noord, Onderwater fotografie
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: