Jij komt toch ook?


VOLGENDE AQUASHOT NOORD BIJEENKOMST

Aanstaande donderdag hebben we de volgende meeting van Aquashot Noord. Afgelopen keer hebben we de avond gevuld met presentaties uit eigen werk. De aankomende keer gaan we ons wat verder verdiepen in de techniek. Sommigen van ons willen graag wat meer weten en hebben vragen en die kunnen die avond gesteld worden. Om de avond te begeleiden zullen we een aantal onderwerpen op tafel leggen die we mogelijk gezamenlijk kunnen bespreken. Daarnaast staat iedereen vrij om eigen camera en toebehoren mee te nemen om daarover iets te vertellen, dan wel vragen te stellen.

De volgende bijeenkomst is:

  • donderdag 28 maart
  • 20:00 uur
  • Cafe de Drie Pilaren
  • Schoterlandseweg 14, Oudeschoot
  • Entree 4,-

Heb jij je nog niet aangemeld? dan hoor ik het uiteraard graag

Geplaatst in Duikschool
Duikschool Onderwater.nu
ankewesterlaken@gmail.com

We geven les door het hele land. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Onze opleidingen
<span>%d</span> bloggers liken dit: